Bedrijfsuitje indoor

Vanaf 20 personen

ABC Events biedt de meest complete indoor bedrijfsuitjes aan. In ons koude kikkerland is het helaas niet altijd mogelijk om lekker buiten in het zonnetje te zitten. Daarom heeft ABC Events speciaal voor in de koudere maanden een aantal ludieke programma’s gemaakt.

Quizzen op locatie
Met onze complete spelshow studio komen wij naar uw locatie en samen maken we er één groot spektakel van. Een studio compleet met maximaal 8 quizdesks en voor iedereen een grote drukknop met zwaailamp. Zodra u het antwoord denkt te weten, mag u drukken. Deze spelshow quiz wordt gepresenteerd door een van onze getalenteerde presentatoren.

Karaoke op locatie
Met onze showmasters komen we naar een gewenste locatie compleet met geluidsstudio, microfoons en een pakket aan Karaoke nummers. Er kan hier een heuze wedstrijd van gemaakt worden, maar het is ook mogelijk als extraatje tijdens een gezellige feestavond. Desgewenst kunnen we de artiesten ook verkleden zoals dit vroeger al bij de soundmixshow gebeurde. Een gek hoedje, brilletje of plaksnor kan zorgen voor hilarische momenten.

Teambuilding indoor bedrijfsuitje
Met onze outdoor ervaring op het gebied van grote teambuilding activiteiten hebben wij een nieuw programma geschreven. Dit programma bestaat uit teambuilding activiteiten die binnen uitgevoerd kunnen worden, hierbij staat de communicatie binnen het team, inzicht en tactiek centraal. Welk team weet het beste samen te werken en gaat er vandoor met de eer en de prijs?

Crazy 88 (indoor)
De groep wordt verdeeld in 2 of meerdere teams. Gewapend met een camera gaan ze op pad om verschillende opdrachten uit te voeren. De teams krijgen op hun telefoon steeds weer een gekke opdracht door. Als bewijs dienen ze het resultaat van de volbrachte opdrachten vast te leggen met de camera. Zodra de opdracht volbracht is krijgen ze van de Event Manager een nieuwe opdracht.

Een indoor bedrijfsuitje op maat
Uiteraard kunnen we altijd een indoor bedrijfsuitje voor u op maat maken. Dit kan op het kantoor, in een restaurant, café, hotel of zaal zijn. Graag bespreken we met u de ideeën en mogelijkheden zodat we een passend programma kunnen maken. Dit kan voor groepen vanaf 20 personen.

Teamactiviteiten, vermaak, plezier en een hoge fun factor staan tijdens deze evenementen centraal.
Klik hier om direct meer informatie op te vragen over een van de bovenstaande activiteiten!