Zomerse bedrijfsuitjes

De zomer. Tijd voor picknicken in het park, biertjes drinken op het terras en zomerse bedrijfsuitjes! Ook in dit seizoen zit je bij ABC Events goed. Wat dachten jullie van de Rally door de Stelling van Amsterdam inclusief kanovaartocht, paintballgame of legergerelateerde teambuildingsopdrachten uit de missie Geschikt of Ongeschikt? Of kom vast in de vakantiesferen met de Reis om de Wereld.

zomer-content  

Of wat is er mooier dan varen door de grachten van een oude stad? Dat kan bij onze Sloepengame Puzzeltocht die wij in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Leiden en Utrecht hebben. Strijd tegen de andere teams om wie de vragen het beste kan beantwoorden, de grappigste en origineelste foto’s maakt en de route foutloos vaart. Het geschikte uitje voor de zonnige dagen.

Naast de Sloepengame Puzzeltocht bieden wij op het Uitgeestermeer meerdere wateractiviteiten aan. Zo hebben we de Watergeuzenregatta waarbij jullie in de authentieke legervoertuigen op missie gaan, vervolgd door een zeilwedstrijd op het water. Of boek Project: LOST. Welk team is het beste voorbereid om midden op zee te overleven, het rescuepoint te halen en daar de opdrachten het beste uit te voeren? Beide evenementen zijn af te sluiten met een heerlijke bier- of wijnproeverij, barbecue en/of feestavond.

Bij onze nieuwste partner, het Nationaal Militair Museum hebben wij ons allernieuwste evenement: Escape the Bunker. De oorlog staat op het punt van uitbreken en in de escaperoom (the bunker) moeten jullie er door middel van teamwork ervoor zorgen dat de juiste beslissingen worden gemaakt om dit te voorkomen. Ga daarna op verkenningsmissie om op zoek te gaan naar vijandelijkheden die misschien het gebied al zijn binnen gedrongen. Een bezoek aan het museum voor of na het evenement zit erbij inbegrepen! Dit evenement is speciaal voor groepen vanaf 40 personen.

Als laatste willen we graag onze Kever Cabrio Rally en DAF 33 Rally uitlichten als zomers evenement. Ga heerlijk met het dak open op speurtocht met deze mooie gekleurde oldtimers. Rijdt door middel van samenwerking de juiste route en beantwoord vragen en voer de opdrachten zo goed uit dat jullie de andere teams verslaan en zo de prijs (en de eer) mee naar huis kunnen nemen. Dit evenement is al te boeken vanaf 8 personen en ook zeer geschikt voor met vrienden en familie.

Zo veel keus, zo veel leuks. Neem een kijkje op de rest van de website voor al onze evenementen. Alle evenementen zijn het hele jaar door te boeken.

Vraag direct meer informatie aan via het contactformulier.

 

bedrijfsuitje-zomer (1) 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tcg4
tar1
var7
Meer evenementen