Leuke en originele themafeesten

Wij verzorgen graag uw bedrijfs- of familiefeest in een uniek thema. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verassende wijze geamuseerd op uw eigen themafeest. Het thema van uw feest kiest u natuurlijk zelf. Hieronder vind u een overzicht van een aantal thema’s die het altijd goed doen.

Caribbean Cocktail Party (Hawaii style)
Op onze prachtige locatie in Uitgeest is een zaal compleet omgetoverd tot Caribbean ruimte. Onbewerkte houten tafels, visnetten aan het plafond en een azuurblauwe vloer, ideaal voor Hawaii themafeesten.
Wat dacht u van een cocktailworkshop, rieten rokjes, bloemenkransen of zelfs een Caribbean casino. Alle croupiers zijn dan gehuld in Hawaii-bloezen en korte broeken. Een compleet feestpakket met voor ieder wat wils. Uiteraard is het ook mogelijk om deze entourage op een andere gewenste locatie te krijgen, of om het te combineren met één van onze evenementen op het water.

Disco Show Party
Terug naar de tijd van felle kleuren, hoog haar en groovy tunes. Om dit te gekke thema helemaal af te maken behoort een verlichte dansvloer tot één van de opties. Dance Classics, videoclips en felle lampen verzorgen verder de decoratie tijdens dit knallende feest. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en de gewenste opties. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.

Scary Horror Night
Met dit griezelthema wordt u welkom geheten in de mysterieuze wereld van heksen, vreemde figuren, schimmen, spreuken en betoveringen. Denk aan een aankleding met monsters, schedels, camouflagenetten, spinnenrag, vage lampen en bruisende drankjes. Met ons personeel verkleed als zombies wordt het thema nog spannender!

Horror Roulette & Black Jack
Achter in de zaal kunnen uw gasten een gokje wagen bij de Roulette en/of Black Jack tafels, uiteraard ook volledig aangepast aan het horror thema. De fiches worden zonder betaling verstrekt op een door u aan te geven wijze. Aan het eind van de avond wordt een prijs uitgereikt aan de winnaar(s), welke kan variëren van een fles wijn tot een parachutesprong. Uiteraard verhoogt deze prijs de spanning van het spel, en geeft het iets extra’s aan de avond.

Army Evening
Heeft u bij ons een spannende dag beleefd waarin u met uw bedrijf, vrienden, familie of kennissen een heuse legermissie tot een goed einde heb gebracht? Dan kan een feest met legerthema natuurlijk niet ontbreken! In onze geheime legerloods kunt u terecht voor een knallend feest. Om de dag echt op een gepaste manier te eindigen, kunnen we uiteraard ook een uitgebreid feest voor u neerzetten in een van de forten van de voormalige “Stelling van Amsterdam”. Daarnaast kunnen wij uitrukken naar elke gewenste locatie om het ultieme feestgevoel te verdedigen.

Het Wilde Westen Feest
Wat dacht u van een feest in thema van het Wilde Westen! Zowel alle cowboys als indianen zijn welkom in de Saloon. En net als in de vroegere saloons worden er vrolijke deuntjes gespeeld en bestaat er de mogelijkheid om een gokje te wagen. Zet de hoofdtooi maar op, of trek de cowboylaarzen aan, want vanavond bent u misschien wel de held in uw eigen Western. Stelt u zich eens voor wat voor een gevaar, spanning en vooral plezier dit thema met zich meebrengt. Met een nonchalant gebaar slaat u de saloondeuren open: het themafeest kan beginnen!

Cowboys en Indianen op een unieke locatie

Decoratie is op elk feest van groot belang, maar zeker bij een themafeest. Voor het Wilde Westen Feest hebben we een speciale locatie, namelijk een heuse manege. Deze locatie zorgt voor een ultieme beleving, met zelfs de geur van het Wilde Westen en leren zadels. Uiteraard is het ook mogelijk het cowboyfeest naar u toe te laten komen. We nemen dan zoveel mogelijk decoratiematerialen mee en maken een Saloon voor u op locatie. Extra opties zijn onder andere een schiettent, en een mechanische stier. Maar ook zonder deze extra’s zal er nog jarenlang over uw knallende feest gesproken worden!

Uw eigen thema
Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen thema voor uw feest te kiezen! We staan voor alles open en bespreken graag een keer de mogelijkheden met u. Om uw eigen wensen voor het themafeest door te geven of om een aanvraag te plaatsen, kunt u hier het aanvraagformulier invullen.