Live muziek voor bij uw uitje!

ABC-Event werkt nauw samen met www.gigstarter.nl voor het boeken van live muziek.

Op een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel is het natuurlijk leuk om live muziek neer te zetten. Zo weet u zeker dat het een feest gaat worden. Zijn de locatie en gelegenheid geschikt voor wat muzikale aanvulling en u heeft interesse in een DJ, een soloartiest, of een complete live band, dan schakelen wij gigstarter.nl in.

Gigstarter heeft een breed assortiment aan muzikanten, in allerlei verschillende genres en prijscategorieën. Wilt u een Jazz band, een Cover band, of liever klassieke muziek? Gigstarter heeft alles qua live muziek in huis. Ook elektronische muziek is er in allerlei genres. Zo heeft Gigstarter verschillende DJ’s die van Pop tot House muziek draaien.

Doordat wij al lang met Gigstarter samenwerken verloopt de communicatie vlekkeloos en snel. Zo weten wij zeker dat wij de juiste muziek neerzetten en krijgen wij de beste prijzen voor u. Ook weten wij dankzij het grote aanbod van de ‘online-muziek-marktplaats’ dat er altijd wel een muzikant beschikbaar is, last-minute boekingen zijn daardoor altijd mogelijk.

Zeilschool het Uitgeestermeer (Uitgeest)

4 Sterren Hotel Bilderberg ’t Speulderbos (Nabij Garderen)

4 Sterren Hotel Bilderberg Groot Heidenborgh (Nabij Garderen)

Gasterij Zondag (Nabij Garderen)

Restaurant ‘t Lagerhuys (Garderen)

Fort Liebrug (nabij Haarlem)

Fort Vijfhuizen (Vijfhuizen)