Actief vergaderen

Wat is actief vergaderen? Actief vergaderen is vergaderen op een locatie buiten het bedrijf. Naast een standaard vergadering, wordt er actief deelgenomen aan een activiteit. Een vergaderarrangement van ABC Events verenigt op deze manier het aangename met het noodzakelijke.

Een onderbreking van de vergadering, waarbij de deelnemers hun lichaam en geest op een andere manier gebruiken, zorgt voor betere verwerking van de besproken stof. Dit maakt actief vergaderen erg nuttig voor het bedrijf. Bovendien wordt het als aangenaam ervaren door de deelnemers.

Het effect van actief vergaderen zal duidelijk merkbaar zijn: na de activiteit is iedereen weer helemaal bij de les. Uiteraard is een goede, rustige omgeving ook erg belangrijk bij het actief vergaderen. Wij hebben een aantal locaties waar dit soort actieve vergaderingen erg goed bevallen zijn, zoals Spaarnwoude nabij Haarlem en Amsterdam of op de Veluwe.

Actief vergaderen kan uiteraard ook op een locatie naar keuze. Wij bieden diverse activiteiten aan om actief te vergaderen. Onze activiteiten zijn actief, maar niet vermoeiend waardoor het resultaat optimaal is.

 

Thema's

t1
t2
t3
t4
t5
t6

Meest geboekt

tar1
tbm2
tvl3
Meer evenementen