• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Poker Clinic

Prijsindicatie 29.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Even genoeg vergaderd? Met deze vergaderbreak leert u snel hoe het populairste kaartspel van vandaag in zijn werk gaat. Laat uw collega’s met lege handen achter en ga met de pot naar huis! Poker evenement: op de button zitten of onder de gun? Met de poker clinic krijgt men een bondige, professionele uitleg over Texas hold’em poker. Het spel, de officiële termen en diverse tactieken passeren de revue. Is de uitleg voorbij? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan met de speelkaarten! Actie: elke speler krijgt chips (speelmunten) ter waarde van €50,-, daarnaast krijgt elke tafel een professionele dealer. Tijdens het 35 minuten durende toernooi worden de blinds (blinde inleg, voordat er kaarten op tafel liggen) constant verhoogd, waardoor het pokertoernooi vlot en vol actie verloopt. Voor de echte supernova hebben wij een toepasselijke prijs in petto. Tip: vergeet niet een pet of zonnebril mee te nemen voor de ultieme pokerface! Wilt u ook de officiële Poker tactieken onder de knie krijgen, of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

• Zonnebrillen
• Pokerpetten

Extra informatie

Thema

,

Tijdsduur

, , ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top