• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Lachworkshop

Prijsindicatie 25.00 p.p.

0 out of 5

Van 8 tot 50 personen

Een uur lang (schater)lachen, gieren, brullen!

Hersenen herkennen het verschil niet tussen een neplach en een echte lach. Zodra je mondhoeken opkrullen, maken je hersenen stoffen aan die je een gelukkiger gevoel geven, waardoor je vaak echt gaat lachen. Met elkaar lachen werkt verbindend in iedere situatie, vergroot relativeringsvermogen en brengt vooral heel veel vrolijkheid en luchtigheid. Het is een soort meditatie waarbij je gedachten stil staan; tijdens het lachen denk je niet maar dóe je! Effect lachen: dat lachen gezond is, dat weet iedereen. Er is onderzoek gedaan naar het effect van een uur lang lachen, en wat blijkt? Na het opwekken van een lach waardoor endorfine vrijkomt, kun je pijn beter verdragen en je vergeet even al uw zorgen. Ons lichaam maakt een gelukshormoon aan. Hiervan gaat u stralen, toont u meer zelfvertrouwen en mensen willen graag bij u in de buurt zijn. Hoe fijn is dat! Dit is het resultaat van 1 uur lang durende Lach Workshop! Gelegenheid: lachen tijdens een vrijgezellendag, jubileum, verjaardag, of met vriend(inn)en. Allemaal leuke gelegenheden om de dag een extra dimensie te geven en met zijn allen te lachen zonder en met een reden! Een unieke ervaring die je met zijn allen de rest van de dag deelt! Locatie: bij mooi weer kan de workshop perfect buiten plaatsvinden, maar een woonkamer is ook geschikt. Als er maar genoeg bewegingsvrijheid is! Heb je geen locatie, dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs locaties door het hele land aandragen. Heeft u nog vragen? Neem meteen contact met ons op, wij helpen u graag.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Workshop van één uur vanaf €169 bij 8 personen.
Workshop van 1,5 uur vanaf €199 bij 8 personen.
Voor elke extra deelnemer wordt €17,- in rekening gebracht.
Reiskosten van €0,59 per km (incl. btw) worden gehanteerd buiten de gemeente Utrecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top