• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Flyboarden

80.00 per persoon

0 out of 5

Van 1 tot 50 personen

Flyboarden iets voor jou?

Flyboarden is een nieuwe, snel groeiende en razend populaire vorm van watersport. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt! Hou je van een adrenalinekick? Voel je zo vrij als een vogel, vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover jij de controle hebt. Deze sport is voor bijna iedereen geschikt, van jong tot oud. Flyboarden is een geweldig idee als vrijgezellenuitje of om te doen met een vriendengroep.
Hoe werkt het?
Het Flyboard bestaat uit een board met daarop twee vaste schoenen. Onder het board zit een kunstof frame dat zorgt voor het drijvende vermogen van het Flyboard, en tussen dit frame zit weer een buizenstelsel. Dit buizenstelsel bestaat uit zogeheten water-uitlaatpunten én een koppeling die de waterslang verbindt met een waterscooter. Sinds 2013 zijn zogenoemde armjets weggelaten waardoor er een nog grotere beleving van vliegen en vrijheid ervaren kan worden. Het Flyboard is dus passief en wordt puur aangedreven door het water dat aangevoerd wordt door de slang die aangesloten zit op de uitlaat van de waterscooter. Zodra de instructeur gas geeft op de waterscooter, wordt er water aangezogen die normaal zou zorgen voor het verplaatsen van de waterscooter. Echter, nu gaat dit water via de slang naar de uitlaatpunten van het Flyboard. Door de kracht waarmee het water uit deze uitlaatpunten spuit, komt het Flyboard omhoog en stijg je op uit het water! Wilt u deze adrenalinekick zelf ervaren? Aarzel dan niet en neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Heeft u persoonlijke aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top