• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Droneworkshop

Prijsindicatie 145.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 15 personen

Droneworkshop

Hoe werkt die drone nou eigenlijk: wat is GPS, hoe zorg je ervoor dat de accu’s lang meegaan, wat zijn goede basis vliegoefeningen, waar mag je nu wél en niet vliegen volgens de laatste regels, hoe wordt je een professional en wat komt daar allemaal bij kijken, hoe balanceer je propellers, wat is een gimbal, in welke modus vlieg je het beste om stabiele opnames te maken, wat kan jouw drone allemaal, welke is de beste keuze voor jou en ga zo maar door. Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens een droneworkshop. Workshop: Eerst wordt er een videopresentatie gegeven over uiteenlopende zaken met vette beelden. Drones in de media, kunst en agrarische sector. Video’s van drone-crashes en de analyse daarvan. Waar gaat het heen in de toekomst. Maar ook hoe de basisbesturing van een zender werkt. Je mag natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. Daarna ga je oefenen op een van de dronesimulatorstorens, om de beurt. Dit geeft je een idee van het vliegen met een drone terwijl er een beetje wind staat. Wat was ook al weer de voorkant… ik ben hem kwijt, hoe krijg ik hem terug! Hierna krijg je een oefendrone uitgereikt en ga je binnen vliegen om een gevoel te krijgen bij de besturing van een drone. Je krijgt uitleg over hoe het beste de zender vast te houden en basistips om het allemaal net even sneller onder de knie te krijgen. De workshop wordt beëindigd met een demonstratie van professionele drones en piloten. Die filmen of fotograferen iedereen die aanwezig is vanuit de lucht. Enkele beelden daarvan worden achteraf via Facebook gedeeld. Heb je al een drone, dan is dit het moment om ook even te vliegen, na de demonstratie (vraag aanwijzingen aan een instructeur). Locatie: de workshop wordt vanaf 15 personen op meerdere locaties in Nederland georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden. Tijden: van 10:00-14:00 uur. Wil jij ook leren vliegen, filmen of mooie luchtfoto's maken met een drone? Neem meteen contact met ons op, wij helpen u graag.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Workshop Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Geen extra informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top