• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Solex Bollen Rally

Prijsindicatie 59.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 16 personen

Solexen zijn ontstaan in de jaren 40 en populair geworden in de decennia erna. Tegenwoordig is er een groot aantal modellen, maar elke solex zorgt gegarandeerd voor een hoop actie en plezier! Het unieke aan de solex rally van ABC Events is, dat deze overal in Nederland plaats kan vinden. Wij maken de rally voor u desgewenst op maat. Dit kan met een roadmap, luchtfoto’s met satellietkaart, landkaart of zelfs met GPS. Eind maart begint een overweldigende bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. Driekwart van het jaar ('s winters niet) is er landbouwactiviteit in de streek. Heerlijk om met de Solex de landbouwgeuren op te snuiven!

Locatie: u wordt ontvangen op een van onze locaties (of een locatie naar keuze) met koffie, thee en iets lekkers. Vervolgens krijgt u de uitleg over de rally en de benodigde materialen. Uiteraard laten we u niet met lege handen vertrekken dus krijgt u iets te snoepen en te drinken mee voor onderweg.

Solex Rally: Vervolgens ziet u de solexen al netjes uitgelijnd staan. Deze oude beestjes hebben één versnelling. Met een soepel duwtje dient de solex te worden gestart, waarna u uiteraard veel rijplezier zult beleven. De rally voert u over de meest kleurrijke bollenvelden, leuke wegen en paden richting de verschillende punten waar u vragen dient te beantwoorden of opdrachten moet volbrengen. Aan het eind van de rally komen de teams weer terug op het startpunt.

Wilt u ook op de Solex genieten van de kleurrijke bollenvelden, of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

- Lunch (vraag naar de mogelijkheden)
- Diner (vraag naar de mogelijkheden)

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

, , ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Recent toegevoegd

Uitgelicht

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top