• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Reis om de wereld

Prijsindicatie 45.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Jules Verne schreef er al over in 1873, een reis om de wereld. Hierbij gaat de hoofdpersoon een weddenschap aan, waarbij hij zegt dat hij in 80 dagen de wereld rond zal gaan. Zoals de hoofdpersoon van het boek in verschillende landen steeds weer voor uitdagingen komt te staan, zullen de verschillende teams het tegen elkaar opnemen in diverse spellen, die binnen de traditionele cultuur vallen van een bepaald land.

Locatie evenement: het evenement kan op één van onze standaard locaties of een locatie naar keuze worden uitgevoerd. Dit kan zowel binnen als buiten.

Reis: de gasten worden ontvangen door onze “reisleiders”. Ze krijgen bij ontvangst een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens zullen de reisleiders de gasten meenemen op een virtuele reis om de wereld waarbij ze kunnen genieten van verschillende nationale spelen.

Diverse ruimtes zullen omgetoverd worden tot een bepaald land, voorzien van de vlag van het land en leuke eyecatchers. In elke ruimte is er een reisleider aanwezig die de nationale activiteit zal uitleggen, denk hierbij aan bijvoorbeeld; Mexicaans golven, oud Hollandsch appelhappen, Amerikaans ultimate frisbee, Engels mega darts, venezuelaans blaaspijpschieten en meer.

Al deze sport en spel activiteiten zijn omgebouwd tot ware teambuilding activiteiten waarbij samenwerking en tactisch inzicht een grote rol spelen. Het gezelschap wordt in diverse teams verdeeld waarbij er in elk “land” twee teams tegen elkaar strijden om zo het competitie element te vergroten. Uiteindelijk zal er dus een team als winnaar en ware wereldkenners uit de bus komen, en dit team wordt uiteraard beloond!

Extra: om het avontuur feestelijk uit te breiden bieden wij diverse mogelijkheden, bekijk hiervoor onderstaande uitklappagina ‘optioneel’.

Heeft u ook de droom om de wereld rond te reizen of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

• Lunch op locatie (vanaf € 12,50 p.p.)
• Afsluitende borrel
• Bittergarnituur (afhankelijk van de locatie)
• Diner op locatie (vanaf €15,- p.p.)
• Professionele fotograaf

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

, , ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top