• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

MAGIC Dinnershow

Prijsindicatie 75.00 p.p.

0 out of 5

Van 20 tot 150 personen

NIEUW BIJ ABC EVENTS De herfst/winteractiviteit bij uitstek. Wat is er mooier dan genieten van een heerlijk diner terwijl u wordt vermaakt door een topartiest uit het vak. Laat u van de ene in de andere verbazing vallen. Tijdens de Magic dinnershow kunt u naast het verwennen van de inwendige mens ook u andere zintuigen prikkelen met magie, illusie, en gedachtenlezen. Verbazingwekkende interactieve goocheltrucs bij uw gasten aan tafel. Onverklaarbare psychologische illusies, mind-tricks, gedachten lezen, voorspellingen, afleiding en beïnvloeden. Op komische wijze worden er horloges gerold, portemonnees verdwijnen, stropdassen gaan af en mobieltjes wisselen van eigenaar. Hilariteit & verbazing verzekerd! De illusionist komt bij alle tafels langs voor close up magic: korte trucs ‘één-op-één’ of met de hele tafel. Verbazing, verbijstering en verwondering alom, dit terwijl je geniet van een heerlijk gerecht en een goed glas wijn. De Magic dinnershow is mogelijk op elke locatie in Nederland, Belgie en Luxemburg. Wij kunnen het diner voor u verzorgen en hiervoor de regelingen treffen, maar u mag dit ook zelf doen. Vul het aanvraag formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

Geen extra informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Best beoordeeld

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top