• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Jordaan Experience

Prijsindicatie 49.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 24 personen

ABC Events biedt de Jordaan Experience aan! Met behulp van een enthousiaste guide en GPS krijgt u een uitgebreide rondleiding en puzzeltocht welke u langs alle typische Jordaanse steegjes, gangetjes, befaamde hofjes en natuurlijk de Westertoren brengt. Bekende muziek, cultuur, merkwaardige weetjes en vele kroegen passeren dit evenement de revue. Let goed op want uiteindelijk wordt u getest!

Muziek: tijdens de tocht zullen we luisteren naar echte Jordaanse liedjes van zangers als Johnny Jordaan. Dé echte klassiekers zullen we zingen als ‘bij ons in de Jordaan’ en songs van Willy Alberti met zijn dochter Willeke Alberti. Een muzikale Mokumse dag in de Jordaan.

Cultuur: de rondleiding neemt u mee langs alle typische Jordaanse steegjes, gangetjes, de hofjes en natuurlijk de Westertoren. Zo vertellen we u een stukje geschiedenis, maar ook wat zich vandaag de dag afspeelt binnen de Jordaan. Daarnaast zijn er verschillende beroemde panden waar een interessant verhaal achter schuilt welke wij zullen delen...

Weetjes: onderweg zult u allerlei verborgen weetjes achterhalen met betrekking tot de Amsterdamse wijk. Wist u bijvoorbeeld dat bekend filosoof en pedagoog Comenius in de Jordaan heeft gewoond en dat zijn huis nog steeds te bezichtigen is? De tocht leidt u verder langs verschillende kroegjes, welke natuurlijk altijd ‘beproeft’ kunnen worden.

Café restaurant: de rondleiding eindigt in een typisch Jordaans café of restaurant, waar getest wordt wat u allemaal heeft opgestoken over de Jordaan. Word jouw team winnaar van de Jordaan Experience? Hierna kunt u aanschuiven voor het diner. Na het diner is er de mogelijkheid om één van de vele kroegen in te duiken!

Extra: om het evenement feestelijk uit te breiden bieden wij diverse mogelijkheden, bekijk hiervoor onderstaande uitklappagina ‘optioneel’.

Lijkt het u leuk deze Jordaan Experience zelf te ervaren of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

• Ontvangst met koffie/thee op andere locatie (€5,- p.p.)
• Starten met lunch (afhankelijk van locatie)
• Fietsverhuur (€10,- p.p.)
• Afsluiten met dé Jordaan Quiz (€5,- p.p.)
• Diner uitbreiding met voorgerecht of dessert (€11,50 p.p.)
• Overnachting incl. ontbijt in 5-sterren Hotel Bilderberg Garden (prijs op aanvraag)

Extra informatie

Thema

Tijdsduur

, , ,

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top