• Ter land, ter zee en in de lucht!

  • Uw partner voor al uw actieve (zakelijke) events.

  • Kunnen wij u helpen? Bel ons op 023 574 83 79. Of wij bellen u terug!

Geef mij maar Amsterdam!

Staffelprijs 39.00 p.p.

0 out of 5

Vanaf 20 personen

Een prachtige culturele tocht over het IJ met aansluitend een uitdagend spel: u gaat opzoek naar het geheime eindpunt in de binnenstad. Weet jouw team de verkregen raadsels juist op te lossen en als eerste bij het eindpunt te arriveren?

Evenement: ‘Geef mij maar Amsterdam’, met de Amstel en het “IJ”. Amsterdam heeft zo’n rijke historie dat er voor een ieder nog ontdekkingen liggen in deze prachtige stad. Deze culturele tocht voert u langs diverse unieke locaties die deze hoofdstad te bieden heeft. Het evenement start met een drankje en wat lekkers waarna de groep gaat varen over het IJ. Tijdens deze informatieve tocht doet u een hoop kennis op over deze voormalige zeearm.

Ter land: aangemeerd bij het Centraal Station wordt het gezelschap verdeeld in teams om zo de kennisstrijd over Amsterdam met elkaar aan te gaan. Alle teams krijgen een envelop met daarin een raadsel, welke je naar de juiste kluis leidt. In deze kluis bevindt zich een tas met diverse gadgets en opdrachten om zo de culturele typische Amsterdamse tocht voort te zetten. Op diverse punten vindt u vragen welke de route vormgeven, indien deze juist beantwoord zijn. Welk team weet als eerst bij het geheime eindpunt te arriveren?

Extra: om het avontuur compleet te maken bieden wij extra mogelijkheden, bekijk hiervoor onderstaande uitklappagina ‘optioneel’.

Lijkt het u leuk de informatieve ontdekkingstocht zelf te ervaren of heeft u nog vragen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Aanvraagformulier

Naam *

Organisatie

Email *

Straat

Postcode

Plaats

Telefoon nummer*

Evenement Informatie

Aantal personen*

Datum

Budget

Hoe ziet u het evenement voor u?

U kan ons uiteraard altijd bellen: 023-574 83 79

• Lunch
• BBQ of diner
• Professionele fotograaf

Extra informatie

Thema

,

Tijdsduur

Aantal personen

, ,

Prijs

Locatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste met een beoordeling

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Wij bellen u graag binnen twee werkdagen terug. Laat hieronder uw contactgegevens achter en de gewenste tijd om contact met u op te nemen.

Naam *

Telefoon nummer*

Gewenste Tijd

Extra opmerkingen

Recent toegevoegd

Jan Tademaweg 49,
2031 CT Haarlem

E: info@abc-events.nl
T: (023) 574 83 79
F: (084) 229 61 12

Over ABC Events

ABC Events is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten.

Social Media

NIEUWSBRIEF

Top